Over Mij

Over Mij

Al op hele jonge leeftijd kwam ik voor het eerst in contact met programmeren. Tijdens de middelbare school werden de beginselen van het programmeren in Pascal geleerd en op dat moment kon ik nog niet beseffen wat ik er later mee zou gaan doen.

Tijdens mijn studie Biochemie in Nijmegen aan de HAN werd deze kennis uitgebreid, laboratorium automatisering (wederom in Pascal) en DB2 voor data registratie. Die studie leerde me heel analytisch denken, maar dat programmeren was zo leuk…… Inmiddels afgestudeerd (BSc) en na 2 jaar op een lab gewerkt te hebben was ik eruit, ik ga in de IT.

Een omscholing bij Compuware (1999) tot Uniface developer was de eerste stap, maar toen Microsoft .Net z’n intrede deed was dat een logisch vervolg. Als .Net ontwikkelaar leerde ik de fijne kneepjes van het consultancy vak en heb ik me breder weten te ontwikkelen. Toen ik voor een klant een CRM pakket moest uitzoeken was daar ineens Microsoft CRM (toen nog versie 4.0). In 2011 heb ik me vertrouwd gemaakt met het product door trainingen te volgen en vanaf dat moment was dat de tool die ik wilde gebruiken en heb ik de nodige cerificeringen behaald.

Als Dynamics Consultant heb ik al aan veel projecten gewerkt en vele rollen bekleed. Per 1 april 2019 heb ik de stap gemaakt om dit als zelfstandige te doen en zag Aqua Genius het levenslicht.
Graag ondersteun ik u in uw Dynamics project, daarbij maakt het niet uit of dat nu als adviseur, solution architect, trainer of developer is. Voor mij staat het belang van de klant en zijn gebruikers voorop en lever ik mijn diensten altijd graag op maat.

Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van mijn diensten, neem dan contact met me op.